Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ARDAHAN’DA BİR EVİ OLMAYANLAR ARDAHANLIYA ÖLÜ EVİ AÇIYORLAR!

DEM İL BAŞKANI NEWROZ’A DAVETİNE GELMEYEN CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANININ AÇILIŞINA KOŞA KOŞA GİDEREK, BİRLİKTE KURDELE KESTİ!

DEM İL BAŞKANI NEWROZ'A

1992 yılında yeniden vilayet olmasının üzerinde geçen yıllar içinde yapılan seçimlerde bugüne kadar bugüne kadar milletvekili ve belediye başkanı seçilenlerin çoğunun ‘çantacı siyasetçiler’ olarak tabir edilenlerin seçildiği Ardahan’da bir evi olmayan çantacı siyasiler kendilerinin bir evinin olmadığı Ardahan’da ölü evi olarak bilinen taziye evleri açarak seçmene şirin görünüp, oy istiyorlar.

Katıldığı bir programda Ardahan’da evinin olmadığını kabul eden ve 31 Mart seçimlerinde kazanmazsa seçimden seçime eline alıp geldiği çantasıyla gidecek olan siyasiler arasında bulunan CHP’li Belediye Başkanı Faruk Demir katıldığı dünkü canlı yayın programında akıl verdiği CHP Milletvekili ile birlikte seçimler yaklaşınca diğer adıyla ölü evi denen hayırseverlerin yaptırdığı taziye evlerine belediye levhasını asıp, açılışlar yapması tepkilere neden oldu.

DEM tarafından gerçekleşen Newroz kutlamasını ‘Arap kızı camdan bakıyor’ misali belediyenin penceresinden izleyip, DEM’in kadın İzmir Milletvekili ve bir çok üst düzey idarecisinin katıldığı bahar bayramı kutlamalarına gelmeyen Faruk Demir katılmadığı Newroz etkinliği sonrası belediyeye hiç uğramadan 40 bin, 60 bin TL. arası maaş aldığı söylenen kişilerle birlikte bir hayır severin yaptırdığı taziye evini belediye yaptırmışçasına açılışını yapması dikkatlerden kaçmadı.

Ardahan kamuoyunda helvacı hewaller denenlerle DEM’lilerden oy isteyen ve katılamadığı Newroz dan 4 saat sonra bir hayırseverin yaptırdığı Yeni Mahalledeki taziye evini açan ulusalcı CHP’li Demir’in bu şow dolu açılışına DEM İl Başkanın da katılması eleştirellere neden oldu. Buna neden 4 saat önce hem de başkanında içinde olduğu belediye binasının yanı başında yapılan Newroz’a gelmeyen ulusalcı CHP’li Belediye Başkanının Newroz’a gelmeyişini kınayıp, eleştirmesi ölü evi açılışına gitmemeleri gerekirken koşa koşa mahallelinin bile katılmadığı açılışa gitmeleri olduğu görüldü.