Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serhat Ardahan’ı Bayburt Kupa’dan Gümüşhane puandan etti!..

GAZETECİLERLE GÜNDEM YİNE DOP DOLUYDU…
YERELDEN ULUSLA GAZETECİLİK.. Attığı manşetlerle yerelde ve ülke genelinde habercilik örneklerini vermeye çalışan yayın grubumuzun amiral gazetesi Kuzey Doğu Anadolu Gazetesi ve Son Vilayet, Göle Gözlem, Çıldır Gazetesi, Hanak-Damal Gazetesi, Posof Gazetesi, Hoçvan Gazetesi, İstanbul ve Anadolu Haber Gazetesi ülkenin en çok izlenen tv kanalarının haber saatlerinde ekrana yansıyarak yerel haberciliği ulusal taşımaya devam ediyor.
Yaptığı haberlerle attığı manşetlerle başta, ülkenin en çok izlenen televizyonlarından olan Halk TV ile Now TV olmak üzere bir çok ulusal tv, gazete ve haber sitesinde ulusala seslenen gazetelerimiz yerelde olduğu gibi ulusalda da yakından takip edilmekte.

İLÇE ŞİRAN YILDIZ SPOR: 2 – İL SERHAT ARDAHANSPOR: 1

Tarihinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Gümüşhane’nin ilçe takımı Şiran Yıldız Spor yıllarıdır BAL’da mücadele eden Serhat Ardahan Spor’u kendi sahasında eli boş gönderdi.
Daha önce Gümüşhane’den ayrılıp, Ardahan gibi vilayet olan nüfus bakımında Türkiye’nin en küçük vilayeti olan Bayburt Spor’a yenilen ve elenen Serhat Ardahan Spor 2024-2025 sezonunun ilk maçında Gümüşhane Şiran İlçe Stadı’nda oynanan mücadeleyi 2-1 kayıp etti.
İki takımında 3 puan parolası ile başladığı maçta 0-1 yenik duruma düşmesine rağmen oyun disiplininden kopmayan Şiran Yıldız Spor, 90 dakika sonunda sahadan Reha Kurt ve Halil İbrahim Yazğılı’nın attığı gollerle 2-1 galip ayrılan taraf oldu.
 
Penaltıyı atamayan Serhat Ardahan Spor..
Maçta bir de penaltı kazanan Serhat Ardahanspor Aykut Sevim’in kullandığı penaltıda gole çeviremedi.
STAT: Şiran İlçe
HAKEMLER: Ömer Nazıf Baytar, Nevzat Tomak, Uğurcan Büyüktaş
ŞİRAN YILDIZ SPOR: Furkan Şimşek, Emircan Sönmez (Dk.84 Yunus Yılmaz), Tuncer Baysal, Ömer Çoban, Barış Büyükkara, Halil İbrahim Yazğılı, Barış Tenşi (Dk.70 Cengiz Argüç Argın), Furkan Yıldırım (Dk.72 Tolga Divrik), Ahmet Keleş (Dk.84 Emre Ülkü), Serdal Öz, Reha Kurt (Dk.70 Rıdvan Demir)
SERHAT ARDAHANSPOR: Mahmut Nergis, Yahya Bilgilioğlu (Dk.90+3 Muhamed Avvuran), Ali İhsan Keskin, Kasım Ulus, Hüseyin Sürmeneli, Fatih Gül (Dk.7 Bahadır Gülyurt), Ardahan Gündoğdu, Mehmet Şirin Soydan, Mustafa Yılmaz, Aykut Sevim, Mekail Olgun
SARI KART: Reha Kurt, Barış Tenşi, Ömer Çoban, Furkan Şimşek, Cengiz Argüç Argın (Şiran Yıldız Spor) Yahya Bilgilioğlu (Serhat Ardahanspor)
GOLLER: Dk.45+1 Reha Kurt, Dk.73 Halil İbrahim Yazgılı (Şiran Yıldız Spor) Dk.12 Mustafa Yılmaz (Serhat Ardahanspor)

Mevcut Yönetimin Karşıya Kahvaltıya Gittiği, , Muhaliflerin Toplandığı

HOÇFED’DE KONGRE HAZIRLIĞI ERKEN BAŞLADI..

Geride kalan aylarda yapılan kongrede yeni seçilen yönetimin bugünde kadar yapılanın tam tersi kendi merkezinde değil, Çekmeköy’de kahvaltıya gittiği bir sırada muhalif grubunda aynı gün bir araya gelerek Mart ayında yapılacak olan kongre için start verecekleri öğrenildi.
Göreve geldiklerinden bugüne oy aldıkları delege dahil kimseyle bir araya gelmemekle eleştirilen yönetimin Çekmeköy Belediyesinin imkanı ile kahvaltıya gideceği bilgisi alınan HOÇFED’in muhalif grubun yeni bir isim ve yönetim için aynı gün Esenyurt’ta bir araya gelecekler.

Ardahanlı Turizmci ve Kültürlülerde
Çekmeköy İşkembecisinde bir araya gelmiştiler..

İŞKEMBECİDE TURZİM VE KÜLTÜRÜ TARTIŞMIŞTILAR..

Yeni bir kongreye hazırlanan Hoçvanlıların İstanbul Esenyurt’ta bulunan merkezlerinde değil, Çekmeköy’de kahvaltılı bir toplantı ile bir araya gelecekleri öğrenilen şu günlerde Ardahan Kültür ve Turizm Derneği ’de aynı yerde Çekmeköy’de İşkembeci ’de bir araya gelmiştiler.

KURA’DA ÇIKAN ÇILDIR BELEDİYE BAŞKANI

kendisinin görev yaptığı yılın kamu zararını
ESKİ CHP’Lİ BAŞKANDAN İSTİYOR!..

Emekli olduktan sonra İstanbul’da yaşarken DSP’nin rahmeti İl Başkanı Mustafa Morkoç’un daveti üzerine İstanbul’da eline aldığı çanta ile geldiği Çıldır’da Belediye Başkanı olduktan sonra AK Parti’ye geçen ve son yerel seçimde rakibinden 2 oy az alıp, seçimi kayıp etmesine karşın seçim hakiminin al acele çektiği kura ile yeniden belediye başkanı olan Ardahan’ın Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu kendi döneminde yaşanan kamu zararının 20 yıl önce görev yapan CHP’li Belediye Başkanından tahsili için Çıldır eski Belediye Başkanı Nurettin Aygün’den şikayetçi oldu.


Şu anki tartışmalı başkanlığı Anayasa Mahkemesinde görüşülmesi beklenen Azizioğlu’nun son yerel seçimlerde karşısında 2 oy ile seçimi kayıp ettiği Çıldır eski Belediye Başkanı Nurettin Aygün’ün görev yaptığı yıllar olan 2009-2014 yıllarında yaşandığını iddia ettiği kamu zararı için kendisinin görev yaptığını unuttuğu 2020 yılında yaşandığı iddia edilen kamu zararını Nurettin Aygün’den mi istiyor.


Kendi görev yaptığı yılda oluşturduğu kamu zararını 11 yıl önceki Belediye Başkanından isteme davası açan kurada çıkan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu kanuna göre zaman aşımında olan bir olayı 2020 yılında olmuş gibi yazarak adaleti yanıltıp, kandırmaya çalışması dikkatlerden kaçmadı.
Çıldır’ın Kura’da çıkan Belediye Başkanının, ‘Kamu zarar’ dediği şey Ardahan valiliğiyle ortak yapılan kış festivalinde gelen davetlilere sunulan ikram, harcama pusulasıyla ödenen davul zurnacı parası, meclis üyelerinin oturum parası vb. olması ise diğer dikkat çekici bir gelişme olarak mahkemenin vereceği kararı bekliyor.

ÖZEL POTANSİYEL CUMHURBAŞKANI’NA ŞAHİT OLACAK,
İBB BAŞKANI EKREM İMAMOĞLU NİKAH KIYACAK!..

İstanbul Esenyurt’ta katıldığı ‘partiye üye katlım’ toplantısında kendisi hariç mahalle başkanından, delegeye, belediye başkanından en üst kurmaya kadar herkesin CHP’nin potansiyel Cumhurbaşkanı adayı olduğunu söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel ‘cumhurbaşkanı adayı olabilir’ dediği bir belediye başkanının nikah şahidi olacak.
CHP’li İstanbul Avcılar Belediye Başkanı Utku Çaykara uzun süredir arkadaşlık yaptığı Asiye Kandoğmuş ile dünya evine girecek.


İmamoğlu’nun adını ağzına almadan herkesi cumhurbaşkanı adayı olabileceğini belirten Özgür Özel’in Esenyurt’ta ki üye katılım toplantısına programına katılmadığı görünen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Nikahını kıyacağı öğrenilen CHP’li Avcılar Belediye Başkanı Utku Çaykara’nın Nikah töreni yarın İBB’ye ait İstanbul Florya’daki Sosyal tesislerinde saat 15.00’da başlayacak törenle davetlilerin karılımı ardından 16.00’da kıyılacak.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ında nikah törenine davet edildiği ancak cevap alınmadığı öğrenilen Çaykara-Kandoğmuş ailelerinin mutlu gününe başta CHP Genel Merkezin yöneticileri ve birçok CHP’linin katılması bekleniyor.

ÖZEL İLİŞİKİM YOK KANSERİM!..
Öte yandan Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilişkisi olduğu ve bir bebek aldırdığı iddialarını kesin dille yalanladı. Kanser tedavisi gördüğünü belirten Durbay, “İftiraya uğradım. Tüm yalanların hesabını mahkemede soracağım” dedi.

BU KEZ İL BAŞKANLARI RAHATSIZ!

Fakir Yılmaz/Gazeteci

Bugün, bir zamanlar Erdoğan’a “Muhtar bile olamaz” diyen, şerefsizlik yapıp Ahmet Kaya’ya “Şerefsiz” diyen geçmişteki gazetelerin attığı, “Ordu rahatsız, asker sinirli ve son olarak kılıç çeken ve soruşturmalık olan ‘Kadın Teğmenler Rahatsız’” gibi manşetleri hatırlatmak istiyorum. Ancak bu kez konumuz, CHP’nin İl Başkanları ve onlarla birlikte rahatsızlık duyduğu bir durum var. O da; “İL BAŞKANLARI RAHATSIZ” manşetini hak eden bir durumdur.

Evet, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve benim de memleketim olan Ardahan milletvekili Özgür Erdem İncesu’nun bulunduğu milletvekilleri, Genel Kurul’a girişinde Erdoğan’ı ayakta karşılaması konusunu sorduğum CHP’li İl ve İlçe Başkanları ile Belediye Başkanları, gidişattan hiç memnun olmadıklarını, fakat “Bir kazanmışlık var; genel seçim kazanma ihtimali var. Tartışmanın, bölünmenin zamanı değil” diyerek bu rahatsızlığı açıkça ifade etmediklerini belirttiler.

Özgür Özel’in meclisteki son davranışları ve CHP’li 9 milletvekilinin ayağa kalkmaması, hemşerim CHP Ankara Milletvekili Deniz Demir’in de aralarında bulunduğu 57 milletvekilinin karara uymamak için kuliste beklemesi, bu rahatsızlığın bir yansımasıydı. Tanıdığım birçok CHP’li İl ve İlçe Başkanları ile Belediye Başkanları, yazımda isimlerini vermemem şartıyla, “Bu gidişattan rahatsız olduklarını” ifade ettiler. İmamoğlu’nun Genel Başkan’ı gölgede bırakan çıkışları da başka bir rahatsızlık kaynağıydı; bu konuda da düşüncelerini açıkça dile getirdiler.

İmamoğlu’nun tam desteğiyle Genel Başkan olduktan sonra, “normalleşme” adı altında Saray’ı ziyaret eden ve son olarak Erdoğan’ın yeni döneme başlayan meclisi ziyaretinde ayağa kalkarak alkışlamadan bu durumu minimize etmeye çalışan Özgür Özel, partililerini şaşırtmaya devam ediyor. Başta milletvekilleri olmak üzere CHP’li İl Başkanları bu durumdan oldukça rahatsız.

CHP’li Milletvekili, İl Başkanları ve Belediye Başkanları, Özgür Özel’in tutumundan duydukları rahatsızlıkları “Subaylar Rahatsız, Teğmenler Rahatsız” manşetleriyle dile getirmeye çalışan ulusalcılar ve Kılıçdaroğlu’na yakın CHP’li siyasiler aracılığıyla ifade etmeye çalışıyorlar. Ancak “İl Başkanları Rahatsız” manşetini atamamış olmalarına rağmen, gidişattan son derece rahatsız olduklarını gizlemiyorlar.

Bu rahatsızlıkların en son yapılan Tüzük Kurultayı’nda da dile getirildiğini öğrendim. Özgür Özel’in meclisteki son davranışını sorduğum CHP’li İl ve İlçe başkanları, bu konunun önümüzdeki İl Başkanları toplantısında dile getirileceğini belirttiler. Ayrıca, İmamoğlu’nun genel merkeze, siyasete müdahalesinin de yanlış olduğu yönündeki düşünceleri dikkat çekiciydi.

Evet, genel başkanlarının davranışlarından rahatsız oldukları kadar, seçim startı verildiğinde destek verecekleri İmamoğlu’nun erken çıkışlarından da rahatsızlık duyuyorlar. “İl Başkanları Rahatsız” manşetini atamayanlar, bu durumu dünden beri yaptıkları telefon görüşmelerinde açıkça ifade ediyorlar.

Dolayısıyla, kimse bu rahatsızlığı gizlemeye çalışmasın; başta CHP Genel Merkezi ve İBB olmak üzere herkesin haberi olsun diye burada, büyük puntolarla, “CHP’li İl, İlçe ve Belediye Başkanları Genel Başkanları, hatta Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu Özgür Özel’den Rahatsız” manşetimi atıyorum. Gerisi sizin değerlendirmenizde ve CHP’de her yaşanacak olan başkaldırı, hatta ihtilalde…

Eski milli futbolcular vekil seçildi..

16 Haziran 2023 tarihli haber

Lorem ipsum gibi yapay metinler yerine, gerçek anlam taşıyan bu Türkçe metinleri kullanarak, demo sitenizi daha gerçekçi bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bu metinler, tasarım ve içerik düzenlemelerinizi test etmenize yardımcı olacaktır.

Özellikle oversized kesimler ve katmanlı giyim tarzı popülerliğini sürdürüyor. Aksesuar olarak ise altın ve gümüş tonlarında geometrik şekilli takılar tercih ediliyor. Ayakkabılarda ise platform tabanlı modeller gözde bir seçenek haline geldi.

Sağlık alanında büyük bir dönüşüm

Bir başka konu olarak, gündem haberlerinden bahsedelim: Teknoloji dünyasında yapay zeka ve otomasyon, iş dünyasında dönüşüm sağlıyor. Artırılmış gerçeklik uygulamaları, müşteri deneyimini geliştirerek perakende sektöründe fark yaratıyor. E-ticaret platformları, mobil ödemeler ve dijital pazarlama stratejileri de hızla gelişiyor. Sağlık sektöründe ise genetik testler, kişiselleştirilmiş tedavi yöntemlerinin gelişmesine katkı sağlıyor. Yapay zeka destekli teşhis sistemleri ve robotik cerrahi teknolojileri de sağlık alanında büyük bir dönüşüm yaratıyor.

Geçiş yapacak olursak, seyahat sektöründe ise alternatif tatil rotaları popülerlik kazanıyor. Doğa ile iç içe olan kamp tatilleri, yürüyüş turları ve bisiklet gezileri tercih ediliyor. Kültür turizmi ise tarihi ve arkeolojik mekanlara olan ilgiyi artırıyor.


Teknoloji ile entegre edilen turizm deneyimleri, seyahat severlere daha interaktif bir gezi deneyimi sunuyor. Ayrıca, yerel lezzetleri keşfetmek için gastronomi turları da tercih ediliyor.

Lorem ipsum gibi yapay metinler yerine, gerçek anlam taşıyan bu Türkçe metinleri kullanarak, demo sitenizi daha gerçekçi bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bu metinler, tasarım ve içerik düzenlemelerinizi test etmenize yardımcı olacaktır. Sitenizi ziyaret eden kullanıcılar, gerçekçi içeriklerle etkileşime geçerek sitenizin işlevselliğini daha iyi anlayabilirler. Bu da potans

iyeliklerinizi artırabilir ve kullanıcıların sitenize olan ilgisini çekebilir.

Foto: Pexels

Gündem haberlerine geri dönecek olursak, politika dünyasında yaşanan gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Seçim süreçleri, siyasi liderlerin açıklamaları ve hükümet politikaları kamuoyunun dikkatini çekiyor. Ekonomi alanında ise enflasyon, işsizlik oranları ve döviz kurları üzerindeki dalgalanmalar yakından izleniyor. Yatırımcılar ve iş dünyası, bu değişkenlerin etkilerini analiz ederek stratejilerini belirliyor. Ayrıca, sosyal sorumluluk projeleri ve sürdürülebilirlik girişimleri de iş dünyasında önem kazanıyor.

  • Yeni gelişmelerde hız oldukça arttı
  • Yapay zeka tüm kategorilerde önemli ilgi görüyor
  • Umutlandıran gelişmeler oluyor
  • Gündem özellikle spor ve sağlık
  • Haber akışlarında güzel bir akıcılık mevcut
  • Okuma seyri ve zevki gittikçe gelişiyor

Eğitim dünyasında ise dijital dönüşüm hızla ilerliyor. Online eğitim platformları, öğrencilere her yerden erişim imkanı sağlıyor. Uzaktan eğitim ve dijital sınıflar, öğrencilerin öğrenme süreçlerini destekliyor.

Takımlar Penaltı Kaçan Penaltı Kaçan
Fenerbahçe 17 2 7 1
Galatasaray 12 4 2 1
Adana Demirspor 10 3 8  
Beşiktaş 10 2 3 1
HangiKredi Ümraniyespor 10 1 10 1
Trabzonspor 9   6  
Fatih Karagümrük 8   10 3
MKE Ankaragücü 5 2 7  
Medipol Başakşehir 5 1 8 2
Fraport TAV Antalyaspor 4 1 6 2

Teknolojinin kullanımıyla birlikte öğretim metotları da değişiyor ve öğrencilere interaktif bir öğrenme deneyimi sunuluyor. Ayrıca, STEM eğitimi ve girişimcilik programları da gençlerin beceri ve yeteneklerini geliştirmeye yönelik çalışmalara öncelik veriliyor.

Lorem ipsum gibi yapay metinler yerine, gerçek anlam taşıyan bu Türkçe metinleri kullanarak, demo sitenizi daha gerçekçi bir şekilde oluşturabilirsiniz. Bu metinler, tasarım ve içerik düzenlemelerinizi test etmenize yardımcı olacaktır. Sitenizi ziyaret eden kullanıcılar, gerçekçi içeriklerle etkileşime geçerek sitenizin işlevselliğini daha iyi anlayabilirler. Bu da potans

Kripto paralar yoğun ilgi görüyor

  1. Yeni gelişmelerde hız oldukça arttı
  2. Yapay zeka tüm kategorilerde önemli ilgi görüyor
  3. Umutlandıran gelişmeler oluyor
  4. Gündem özellikle spor ve sağlık
  5. Haber akışlarında güzel bir akıcılık mevcut
  6. Okuma seyri ve zevki gittikçe gelişiyor

Sonuç olarak, bu örnek Türkçe metinler, demo sitenizin içeriğini gerçekçi ve anlamlı bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacak. Her bir paragraf, farklı konulara değinerek ziyaretçilerin ilgisini çekebilir ve sitenizin işlevselliğini test etmenize olanak sağlar. Gerçek anlam taşıyan metinler, kullanıcı deneyimini iyileştirebilir ve sitenizin profesyonel bir görünüm sunmasını sağlar.

DİĞER VİDEOLAR