Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fakir Yılmaz

Bu ülkenin sorunu aslında Kürt Sorunu değil, ulusalcılardır.

Bu nedenle, 7’den 70’e bunu bilen Kürtlerin, sizden farklı olmadığını bildiği halde, sizin de kafanızı kırdığı için zevkle oy verdiği önceki sağ, muhafazakâr, milliyetçilere olduğu gibi, bugünkü AK Parti’ye de oy vermektedirler. Ve onun eliyle sizi dövdürmüşlerdir. O, içinden çıkamadığınız ulusalcı kozmik odanıza sizi hep gömmüştür; gömmeye de devam edecektir.

Kısacası, bu ülkenin ana sorunu, her türlü barışa karşı olan siz ulusalcı kafatasçı, faşistlerdir. Ne oldu, söylediklerimle foyanız ortaya çıktı diye mi sözü kesip beni kıytırıktan odanızdan atıyorsunuz? Eyyy, aslında ulusalcı sahte büyük devrimciler sizler…

Zaten Kürtler de Türkler de size inansaydı, 50 yıldır o kozmik odadan çıkardınız. Bir daha söylüyorum, not edin: Aha burada 15 gün, bilemediniz 3 ay sonra ya da 1 yıl sonra göreceğiz, Kürtlerin mi, CHP’nin mi AK Parti ile Anayasa yapıp, yapmayacağını.

Çünkü, “Kürt olmasın, yeter ki Kürdün dediği olmasın, gerisi önemli değil” dersiniz siz ulusalcılar. Ve ülke batsa da, Erdoğan yine cumhurbaşkanı, hatta tam başkan da olsa, önemli değil. Yeter ki Kürdün K’si konuşulmasın diyen ulusalcı kafanız böyle basıyor ve 100 yıldır bunu diyen ulusalcı faşistlersiniz.

Not: Bu yazımı yarınki köşe yazımda da kullanacağım, tabii iznin varsa. Ha, hemen heyecanlanıp, “izin vermiyorum” da deme. Çünkü ben de konuşmama izin vermediğin gibi, senin bana izin vermeni beklemeyeceğim. Çünkü ulusalcı faşolar, Kürtler için yok hükmündedir.

Anlaştık mı, eyyy sosyalist geçinen ulusalcı faşo kafalı Murat ve CHP’deki gibi ulusalcı X kozmik odalı sahte sosyalist kardeşlerimiz.. Fakir Yılmaz/Gazeteci.

Bu not/yazımı günün bitiminde evime dönerken, yolda açtığım X Twitter odalarından birinin “Toplumun Gündemi: Ekonomi-Politik / 2. Çözülme Süreci” başlığı ile bana yaptığı davet üzerine katılıp, uzun süre dinledikten sonra söz isteyip, sözümü bitirmeme izin vermeyen Murat isimli X Twitter oda açan ulusalcı MHP yanında adeta süt beyaz olan CHP’nin içinde ki faşo kafalılar gibi X’te oda açan Murat isimli ulusalcıya yazdığım mesajdır.

Yani kısacası, bu sosyalist geçinip, CHP’nin içinde olduğunu hep belirttiğim ulusalcı kozmik odaya tünemiş ulusalcının daveti üzerine katıldığım ve söz istediğim X odasında ki söylediklerimle foyaları ortaya çıkmasına biz Kürtlere kızmalarına ve onların her zamanki sahtekârca “kardeşiz” gibi söylemlerini saygıyla dinleyip, ben de düşüncemi söylerken söylediklerimi beğenmeyip, beni odadan atmasına yazdığım mesajımı sizin de okumanız için bugünkü köşeme aldım.

“Biz de senin deyin gibi bu ülkenin sorununun aslında Kürt Sorunu değil, ulusalcılardır” diyoruz zaten.
Hatta birilerinin adına Kürt sorunu dediği sorunu çözmek için “gerekirse başımı sorunun altına koyarım” diyen ama yine bu ulusalcılar yüzünden bozulan süreci öyle ya da böyle başlatan ve ülkenin insan haklarına, gerçek kardeşliğine, ekonomisine, kısacası hayrına olan şu an buzdolabından çıkarılmaya çalışılan Barış Sürecini devlet adına üstlenen Erdoğan hiç değil.
Asıl sorun faşo kafalı ulusalcılardır; biz de diyoruz. Ve, “Sen ne diye onları ciddiye alıyor, adam sayıyorsun” diyerek kızdıysanız ve gece ulusalcı tayfaya yazdığım mesajı onlardan daha değerli bu köşeme aldığımdan dolayı suç işlediysem affola.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER