Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fakir Yılmaz

ARDA/FED’İN KAPISINA KİM KİLİT VURDU?!

Bir dönem başkan yardımcılığını, İki donem başkanlığı yaptığım Ardahan Dernekler Federasyonu (‘ARDFED) benim 6,5 yıl başkanlık yaptığım sürede bizzat cebimde ödediğim kiraları ödeyemediği için önce icralık olduğu sonrada kapı dışarı edilip, İstanbul’un kalbi, ortası denen Şişli’de 15 yıldır bulunduğu genel merkezinden kapı dışarı edilmiş.
Evet, benim başkanlığını bıraktıktan sonra her geçen yıl biraz daha eritilip, bitirilen Ardahan Dernekler Federasyonun bu yaşadıklarına ‘Bu nasıl oldu, neden oldu?’ sorularına siz cevap ararken ben de asıl soru sormak istediklerimden cevap bekleyeceğim.


Çünkü, benim dönemimde ellerinden değil, küçük beyinlerinin emri ile kirli ağızlarından gelen salya ile her iftirayı, etmedikleri alçaklıkları bırakmayan insan geçinip, çeper dibinde ki koboğu yiyip, etkilendikleri hainlikleri bana demediklerini bırakmayan yakından, uzaktan çok iyi tanıdığım bay, bayanlara soruyorum.
Bir, Bugün yaşananlar karşısında neden susuyorsunuz, niye bulunduğunuz gruplara bir kaç duyarlı, yüreklinin yazdıklarını, ve yazılanları okumakla geçiştirip, ‘haklı’ veya ‘haksız’ diyerek yazmaz, seslenmez, üç değil 4 maymunu oynar susar ve o kör ve karanlık kuyunuzda yaşananları niye sadece seyrediyorsunuz?
Hâlbuki her konuda çok bilmiş kesilip, yazan, görüş belirten, cevap verenler siz değil miydiniz?
En azında bunca söylenenler ‘Doğru mu?’ veya ‘Yanlış mı?’ diye sorma cesaretinde bile bulunmayanlar bugün yaşananların altında sizin benim dönemimdeki gibi bugünde aynı hainliğiniz, alçaklığınız yok mu?

Ha unutmadan yukarıda sorduğum sorular federasyonu kuranlarla berber benimle birlikte 3 dönem yöneticilik yapanlara da sorulan sorulardır.. Çünkü bugün yaşananlara ön açanların kendileri olduğunu unuttum sanmasınlar..
İki, Yoksa dün bana yapıldığı gibi bugünkü yönetime de mi aynı taktiği uygulatıp, mevcutları yıpratarak hayatta gelemeyeceğiz alan için kendinize yer mi açıyorsunuz?
Üç, Bu federasyon ile ilgili ortaya atılan onca net ve kesin iddialar yada iftiralar diyebileceğimiz konular hakkında neden bir satırda olsa yazmaz, alakasız düğün, kaz/saz dernek gecesi davetleri ve Al/Yapıştırlı hazır cuma, cumhuriyet mesajlarını mevcut gruplarda, sanallarda paylaşarak yoksa günü mü kurtarırsınız?

Çünkü bazen bakıyorum da federasyon başkanlığım esnasında ki gibi şimdide gazetecilikte benimle yarışmaya kalktığınızı, benden daha iyi gazeteci olmaya, televizyoncu olmaya da talip olup, dernekte, federasyonda ki gibi o bir türlü çıkamadığınız çamur deryasında iyiden iyiye battığınız bile anlamıyorsunuz..

Dört, ülkedeki tüm belediyelerden daha çok borcu olduğu ortaya çıkan Şişli belediyesinin milyonlarca vergi, sgk borcunu ödemeyen ama çöpçüleriyle geldiği benim kongremde benim başkanlığını yaptığım federasyonun vergi, sgk borcu olduğunu ve ödenmesi gerektiğini söyleyen Ağ saçlı ve tayfası ve ondan sonraki yöneticiler bugün kira, aidat, kapıcı parası ödemediği için kapı dışarı edilen ve adeta ‘şeherden indim köye..’ misali Şişli gibi merkezden mahalle diye bilinen Zeytinburnu’na federasyonun taşındığı söylenen adres neresi?
Beş, Peki, ‘dediğiniz gibi olsun’ derken neden Zeytinburnu denen yerde asılmış bir levha, yada çok bilmiş, ince hesapçı birilerinin söz hakları olmadığı halde mevcut yönetimden önce yalakalık ve avukatlık yaparak verdikleri kıytırıktan cevaplarla ‘Ne olmuş ki taşınılan yer daha geniş yer ‘ denen yeni yerin adresi nedir, merkez nerede, federasyonun demirbaşları nerde, burada neden bir toplantı yapılmaz ve neden onların basın bürosu olanlara dedikleri ‘geniş’ yerde bir resim çektirilmez, görüntü paylaşılmaz?
Kısacası, dün bana yapıldığı gibi ortaya çıkıp, bizzat kendisinden yazılı yada sözlü, görüntülü bir basın açıklaması beklediğimiz mevcut başkanı dövmektense bu yaşananlardan ve yaşananlara karşı sesiz kalıp, üç maymunu oynayanlar size soruyorum..

Dün, ‘Güçlü Bir Ardahan Lobisi’ demesini nelerinizin yaptığı çorbaya attığı ‘lobiye’ sanan siz çok bilmişler, bir zamanlar sadece İstanbul’a değil, İzmir’, Ankara’ya, Bursa’ya kısacası tüm Türkiye’ye Ardahan adını yazdırıp, imzasını atan, bugün adları, sanları gündemde olmayan ve şimdiki gibi ARDAFED gibi Çıldır/Fed ve Göle/Fed için hemen olağanüstü kongreler istenen onca federasyon ve derneğin kurulmasını, masa başında da olsa Konfederasyonun kurulmasını teşvik eden ve bugün icralık olan federasyon gibi bugün mahalle pazarlarına kadar düşen tanıtım günlerini tetikleyen, en önemlisi ise benim dönemimde önce dernekleri seçimden seçime kullanan siyasiler derdest edip, siyasetin tozlu sayfasına kaldıran bir dönemin marka stk’sı olan ARDA/FED’in kapısına kim kilit vurdu?’ hele önce ona cevap verin.
Vermeseniz bir daha ki yazımda adlarınız tek tek verip, kimin koboğ yediğini, o pis ağızlarının nasıl koktuğunu burada yazacağımı, anlatacağımı ve tüm kamuoyuna bizzat anlatacağımı sanırım siz benden daha iyi tanıdığınız benim şaka etmediğimi anlıyorsunuzdur..
Evet, ‘şimdilik bu kadar..’ diyerek sorulan, sorulacak olan soruların cevapları sadece ben değil, tüm Ardahan kamuoyu bekliyor..

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER