Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Fakir Yılmaz

Hepsi Erdoğan’a Çalışıyor..

Dört yıl sonra demiyorum bir bilemediniz iki yıl sonra yeniden yapılması ve Erdoğan’ın kardeşi Putin gibi yeniden seçilmesi için yapılacağını düşündüğüm başkanlık seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tam bir başkan olması için çalışanların partililerinden çok sözüm ona ‘sözde’ Erdoğan’ı istemeyenler olanlar olduğunu desem kızanlar olabilir..

Ama bir gerçek var ki; Oda son 22 yıldır Erdoğan’lı bir yönetimin devamı için birilerinin çeşitli kisveler altında saklanıp, Erdoğan’a puan toplatan çıkış ve açıklamalar ile saklanmayacak bir durum yaşıyoruz.

Bu durumun başını çekenlerin Erdoğan’da sonra Bahçeli’den sonra havuz medyacı olarak suçlanan gazetecilerle görüştüğü için ulusalcılarca bugünlerde bir hayli eleştirtilen Özgür Özel demeyin..

Çünkü ulusalcılar ve yıllardır başında olduğu partiyi bir arpa boyu ileri götürmeyen ama başta emekli apoletlilerle birlikte bu partinin ideolojisi üzerinde hem maddi hem de siyasi rant götüren İP’i germekten meşhur, Behciye Boran’dan sonra eski İşçi Parti’nin başına geçen ve partinin adı gibi ideolojisini değiştiren şimdi ki VP’nin başkanı olan Doğu Perinçek ve onun ekibidir..

Bunun en son örneği de son seçimden sonra adı geçmeyen ve adeta seçimden seçime yani birilerinin görevine devam etmesi için, makamlarda kalması için adı sahaya sürülen ve bizzat Edoğan’ın ‘Ben siyasetçi olarak bu görüşmeyi yapamam, ama onların eli ayağı durumu olan devletteki ajanları, temsilcileri vardır ve bunları yapar. Ada ile de görüşür, adanın kanaatlerini, düşüncelerini arar, sorgular. Neymiş, anlaşmalar yapılıyormuş. Adadaki bırakılacakmış, böyle bir şey söz konusu değil. Bizler mesafe almak istiyoruz. Terörle mücadelede mesafe alma noktasında adayla asla bir görüşme yapmayız ama görüşme yaptırmayız. Adayla görüşmeler halen var. Çünkü netice almamız lazım. Bunun ışığını görüyorsak adımı atmaya devam ederiz.’dediği Abdullah Öcalan ile birlikte halay çeken Perinçek’in geçtiğimiz seçimlerde zar zor cumhurbaşkanı adayı olduktan sonra yaptığı ilk ve alçakça açıklamasıdır.

Ne demişti..

‘Cumhurbaşkanı olursam HDP’yi kapattıracağım, CHP ile de ikinci tura kalınırsa iş işbirliği yapmayacağım..’

Ben ne yazmıştım?..

‘Nah olursun, olsan da canın cehenneme ne yaparsan yap diye insanı şeyinden çıran Perinçek’in burada ki hedefi, asıl işi olan jurnalciliğin yani sıra Erdoğan’a oy çalmak olduğu da bilinmelidir..’ demiştim.

Yani dönemin CHP’nin cumhurbaşkanı adayı olan bugünlerde ise Amedspor’a beyaz toroslu saldırılar yaptıktan sonra Amatör’e düşen Bursaspor gibi ortalıkta görünmeyen İnce ve birçok solcunun çağrısı ile ancak cumhurbaşkanı adayı olan ve aday olur olmaz yaptığı ilk açıklaması ile CHP’lileri ve Kürtleri kızdırıp, adeta ‘bu alçaklardan Erdoğan daha iyidir’ dedirtmeye çalışıyordu.

Çünkü o da biliyor ki, başta Kürtler olmak üzere Erdoğan’a oy verenlerin kendilerine kıl olduğunu..

Sadece Perinçek mi?

Tatbiki değil..

Birde onun tayfası ulusalcılar var..

İşte onlardan biri daha Perinçek gibi yaptığı açıklama ardından benim sanal ortamda kendisiyle ilgili paylaştığım mesaj..

Ki bu mesaj ada adeta yaşananları yani birileri Erdoğan’ı tam başkan yapmak için Çin sevdalısı ulusalcı yada sahte solculuk kisvesi altında Erdoğan’a karşı mücadele ettiğini söyleyip, 22 yıldır olduğu gibi Erdoğan’ı yenide başkan yaptırmak için mücadelelerini ortaya koyar gibi bir mesajdır..

İşte o mesajım;

**Apoletçi DEMİRTAŞ’ın Adaylığının düşmesini istemiş!..

Bu apoletçi yani Milli Savunma Bakanlığı eski Genel Sekreteri Ümit Yalım denen şahıs yıllarca bu ülkenin kardeşliğinin zedelenmesinden kaymaklananların başında geliyordu..

Onların dışında kimsenin iktidarda yada devlet memurluğunda olmaması için 80 yıl ‘sistem’ ve sahte cumhuriyeti, laiklik kisvesi altında bu ülkenin önünü tıkayan, ona Kürt, buna Alevi, şuna Sollu, Sağcı deyip, apoletlerine yeni apoletler, rantlarına rantlar ekleyen bunlar hala Kürt düşmanlığı devam ediyor..

Ve gün geldi bu ülkenin önünün açılması adına bugünkü iktidara oy verilip, bunların iktidarları iktidarda düşünce yani Kürtler gibi sevmedikleri ve bir zamanlar ‘Barajı bile aşamaz’ dedikleri AK Parti gelince adları okunmayan bu Kürt düşmanları şimdi de Amespor’un başkanlığının kutlandığı anda ‘Selo Başkan’ sloganları ile bir kez daha gözlerine sokulan Demirtaş’ın adaylığını düşmesi için YSK’ya başvurmuştular!..

Kısacası, hevallerin dışlanıp, helvacıların yönettiği iddia edilen DEM’den sonra ‘Kürtler niye AK Parti’ye oy verir?’ in açık cevabı olan bu tiplerin bu alçakça davranış ve düşünceleri yani Kürtleri, Muhafazakarları, gerçek solcuları sevmemesi değil mi bu ülkenin gerçek kardeşliğini zedeleyen.. Ama AK Parti’ye oy veren Kürtlerin ‘Ben zaten dövülüyorum, sizi de dövdürüyorum ya’ dediklerini bile anlamazlar..

Neyse kendisini gündeme getirmek adına Demirtaş’ın başkan adaylığından bile korkanlar bugün yeniden ve tam yetkilerle tam Başkan etmeye çalıştıkları Erdoğan’dan sonara yani er geç Demirtaş’ın yada yeni Demirtaşların bu ülkede Başkan olacağı günleri de biliyorlar..

Ondandır bu İsrail gibi Uygur Türklerine Çin işkencesi yapanlarla birlikte yol alanların derdi, paniği..

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER